Ремонт и монтаж на бойлери

( Оценка 3.4 ) от ( 5 отзива )

ремонт и монтаж на бойлери

Ремонт и монтаж на бойлери по домовете

Бойлерът е уред, необходим във всяко домакинство, което не използва централно топлоподаване. Бойлерът може да е електричеески обемен, електрически проточен и комбиниран на ток и алтернативен източник на топлина. Източник затоплящ вода в циркулационен кръг и преминаващ през серпентината разположена във водосъдържателя на бойлера. При проблеми с вашият бойлер, може да се обърнете към нашите опитни специалисти за ремонт и монтаж на бойлери. Запишете си удобен час за посещение, ние ще се погрижим за останалото.

 Има още газови бойлери, слънчеви бойлери и термодинамични бойлери, които имат вградена термопомпа. Електрическият бойлер е ценен и неотменен помощник в домакинството, но понякога и опасен за експлоатация. Кога е опасен бойлера? При неправилен монтаж или неправилна диагностика, профилактика и поддръжка се превръща във враждебен елемент в дома, които може да предизвика токов удар, късо съединение, пожар и дори взрив от прекалено голямо налягане.

 При ремонт и монтаж на бойлери в дома си, не правете експеременти и компромиси. Използвайте само услуги от професионален сервиз за бойлери. При доставка и монтаж на бойлер от сервиз за бойлери вие ще получите безплатна доставка на бойлера, безплатна консултация при избор на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов бойлер. Така монтажа на бойлера ви е с гаранция, както и са спазени всички условия за уважаване на гаранцията на производителя, а и може да сте сигурни в надеждността на изпълнение на монтажа. Същото се отнася и при ремонт на бойлери.

Ремонт и монтаж на бойлери в София

 Нашите ВиК услуги в  София включват ремонт и монтаж на бойлери по домовете от професионални водопроводчици и електротехници. Майсторите ни са монтирали и отремонтирали хиляди бойлери от различни марки и модели. Предлагаме професионален ремонт и монтаж на бойлери на място с безплатна доставка на нов бойлер и резервни части за бойлери.

 Нашият профеесионален сервиз и неговите майстори водопроводчици, предлагат ремонт и монтаж на вертикални и хоризонтални бойлери, бойлери с различен литраж, бойлери за стенен монтаж, бойлери за монтаж на тавана и подово стоящи бойлери с различна мощност и обем, също проточни електрически бойлери, бойлери за парно (бойлери със серпентина), бойлери за монтаж под мивка, бойлери от тип Юнга и други видове бойлери. Извършваме смяна на нагревател, монтаж на нагревател, смяна на терморегулатор, смяна на защита, смяна на термостат, смяна на възвратен клапан, смяна на фланец, смяна на гарнитура, смяна на тръба за топла вода и други ремонти на бойлери.

Продажба и монтаж на бойлер с безплатна доставка 

 Монтираме и отремонтираме обемни и проточни бойлери за баня и бойлери за мивка и бойлери за кухня. Ремонтираме и осигуряваме сервиз на бойлерите с марки: Теси, Дипломат, Елдом, Елдом Инвест, Шишков, Атлантик, АЕГ, Аристон, Матев, Фламина, Тедан, Горение, Бош и други известни и неизвестни марки на нашият пазар.

 Като дистрибутори на бойлери Теси и Атлантик, Тедан и Дипломат при заявка за бойлер от нас, Вие получавате безплатна доставка и отстъпка от 5% при монтажа на електроуреда. Разполагаме на склад с неръждаеми бойлери.Бойлери от неръждавейка с 10 години пълна гаранция.

 Гаранция за монтаж на бойлера 5 години. Работим с оригинални резервни части за всички изброени марки бойлери, като давааме гараанция за ремонта и за резервните части. Цени за ремонт на бойлери в секция цени.

Монтаж на бойлер цена София от 110,00 лева Монтаж на бойлер Теси и всички останали бойлери предлагане на пазара. 

Предлагаме също ремонт и обслужване на бойлери, продажба и доставка на бойлери, продажба и монтаж на бойлери с безплатен монтаж.