Монтаж на водомери

( Оценка 4.2 ) от ( 5 отзива )

смяна на водомери Ние сме  компания за ВиК услуги и ВиК ремонти на територията на всички Софииски квартали. Компанията се развива в сферата на водопроводните инсталации и каналите от дълги години. Една от нишите в която работим е доставката и монтажа на водомери за отчитане на топла и студена вода на потребителите в жилищни сгради, промишлени и административни сгради.

Смяна на водомери за София

 Водомерите са уреди, които имат за цел измерването количеството употребена вода от клиента. Като модели, размери и технология, както и начина на работа водомерите се делят на различни групи и стандарти-спрямо начина отчитане, спрямо диаметъра на входа и изхода и дебита на уреда и други.

 Освен по цолаж и размери водомерите биват още водомери за топла и студена вода.  Също на сухи и мокри и са с различен клас на точност. Най-новата технология са водомерите с модули за дистанционно отчитане. Тази технология позволява отчитане на количествата на цели сгради от разстояние, което спестява време и средства както и грешки при отчитане.

 При тези дистанционни отчитания не е необходимо да се осигурява достъп до водомерните шахти. Това подпомага и точното и навременно фактуриране на количествата използвана вода.

 Нашите водопроводчици предлагат пълна гама от модели и марки водомери на достъпни цени.

 Разполагаме с професионални водопроводчици за доставка и смяна на стари водомери с нови, както и монтаж на водомери в нови сгради. Предлагаме пломбиране и регистриране на водомери в Софийска вода. Извършваме и проверка на водомери.

 Фирмата издава гаранции за монтажа и за водомерите от 5 години. Работим с немски, български, чешки и италиански водомери на достъпни цени. За нашите клиенти предлагаме смяна на тръби, ремонт и монтаж на тоалетни и тоалетни казанчета, както и откриване на скрити течове и отстраняване на ВиК течове по водомери, тръби, рано, баня тераса и покрив.