Монтаж на душ батерии и смесители

( Оценка 3.8 ) от ( 14 отзива )

SAM 0395 Монтажа на душ батериите и смесителите за кухни и умивалници е отговорна работа. Неправилен монтаж на смесител или смесителна душ батерия може да предизвика наводнение или скрит теч в стената, зад декораативните чашки на ексцентриците или удължителите за меките връзки.

 Течовете от снадките при некачествен монтаж са много коварни и могат да доведат до големи проблеми.

 Обикновено снадките са скрити и са на места които е трудно да видим и имат декоративни чашки скриващи самите връзки. Това са слаби места при които може да се получи пробив и да избие връзка или просто да има сълзене които с години да опива във стената или пода ви.

 Затова е важно използването на сигурни и качествени материали както и самият монтаж ма душ батерията да се извършва от опитен ВиК монтажник или професионален водопроводчик с опит с боравенето със водопроводни инструменти и маатериали. Опита на майстора извършващ монтажа е гаранция за сигурност.

 Монтажниците на Елвидом ООД са майстори в занаята си и са с дългогодишен опит при монтажа на стоящи смесители за баня, стоящи смесители за кухня, стенни смесителни батерии за баня и кухня, душ батерии, смесители и батерии с една и две ръкохватки. Даваме гараанция за монтаж на смесителни батерии от 5 години. При нужда и желание на клиента доставяме смесители и душ батерии, като извършваме и смяна на смесители.

Откриване и отстраняване на скрити течове от тръби,  без къртене

Професионален водопроводчик София, ВиК усллги за София с гаранция.