Монтаж на душ кабини

( Оценка 4.1 ) от ( 11 отзива )

монтаж на душ кабини Душ кабините представляват помещение изградено от неръждаеми  материали. Ползването на душ кабини е все по-модерно и предлага все повече удобства за ползвателите му. При монтаж на душ кабини трябва да се вземат под внимание няколко фактора., които ще разгледаме.

Монтаж на душ кабини, ремонт на душ кабини

 Първоначално идеята за душ кабината се заражда за да не се мокри цялото помещение на банята , което от своя страна предлага безпроблемното и удобно ползване на умивалник или тоалетна в помещението.

 С течение на времето душ кабините еволюираха до неузнаваемост и вече са доста сложни и скъпи съоръжения. Някои от тях разполагат със масажни панели, собствено осветление, собствена вентилация и дори радио приемник и парна баня.

 Монтажа на душ кабините е отговорен и сложен. Самия монтаж се съобразява освен със самата душ кабина така и със наклоните и кривините на пода и стените на банята за да си напаснат кабината и заобикалящият интериор.

 Извършваме и подравняване или изграждане на площадката за душ коритото, както и свръзване на сифона към тръбата за мръсна вода.

 Ние от нашата фирма за ВИК услуги ви предлагаме когато решите да купувате душ кабина поради необходимост или просто за да си направите банята по-луксозна да не избързвате с покупката преди консултация с техническо лице.

Схема за монтаж на душ кабина 

 Монтажа на душ кабина отнема обикновено два дни и се извършва от две технически лица с опит в монтажа, ремонта и поддръжката на душкабини, като времето за монтаж на душ кабина,  както и цена за монтаж на душ кабина зависят от самата кабина като модел. Тук може да видите видео за монтаж на душ кабини и още много информация относно размери на душ кабини, цени на душ кабини и начин на монтаж и ремонт. Монтажа на всяка душ кабина започва с разчитане и запознаване със схемата за монтаж! Един от най-важните детайли е сифона, монтаж на сифон за душ кабина се извършва внимателно и се проверява!

Монтаж на душ кабина с праг всъщност е монтаж на душ параван върхупраг. Прага има формата на душ паравана и най-често се изработва от технически камък и ли друг материал. Доскоро се отливаше и се обличаше с плочки, но това е твърде скъпо и трудоемко. Монтаж на вална душ кабина без корито всъщност е монтажа описан по-горе.  Примонтаж на затворена душ кабина или монтаж на хидромасажна душ кабина вече се касае за истинска душ кабина, а не параван. Разликата между душ параван и душ кабина е огромна. 

 Освен доставка и монтаж на душ кабини, душ паравани, ние извършваме дчемонтаж на стари душ кабини, смяна на душ кабиина и ремонт на душ кабини (смяна на смесители, смяна на паанели на душ кабини, смяна на ролки на вратите и уплътнители, силиконизиране и уплътняване на душ паравани, смяна на сифони, отпушване на сифони, смяна на спуукано душ корито и друуги ремонти по душ кабините)

Монтаж на душ кабина цена от 180,00 лв.....точната цена се фиксира само след оглед. Цената за монтаж на душ кабини, вани, паравани и кабини варира драстично!