Монтаж на душ кабини

( Оценка 4.1 ) от ( 9 отзива )

монтаж на душ кабини Душ кабините представляват помещение изградено от неръждаеми  материали. Ползването на душ кабини е все по-модерно и предлага все повече удобства за ползвателите му. При монтаж на душ кабини трябва да се вземат под внимание няколко фактора., които ще разгледаме.

Монтаж на душ кабини, ремонт на душ кабини

 Първоначално идеята за душ кабината се заражда за да не се мокри цялото помещение на банята , което от своя страна предлага безпроблемното и удобно ползване на умивалник или тоалетна в помещението.

 С течение на времето душ кабините еволюираха до неузнаваемост и вече са доста сложни и скъпи съоръжения. Някои от тях разполагат със масажни панели, собствено осветление, собствена вентилация и дори радио приемник и парна баня.

 Монтажа на душ кабините е отговорен и сложен. Самия монтаж се съобразява освен със самата душ кабина така и със наклоните и кривините на пода и стените на банята за да си напаснат кабината и заобикалящият интериор.

 Извършваме и подравняване или изграждане на площадката за душ коритото, както и свръзване на сифона към тръбата за мръсна вода.

 Ние от нашата фирма за ВИК услуги ви предлагаме когато решите да купувате душ кабина поради необходимост или просто за да си направите банята по-луксозна да не избързвате с покупката преди консултация с техническо лице.

 Монтажа на душ кабина отнема обикновено два дни и се извършва от две технически лица с опит в монтажа, ремонта и поддръжката на душкабини, като времето за монтаж на душ кабина,  както и цена за монтаж на душ кабина зависят от самата кабина като модел. Тук може да видите видео за монтаж на душ кабини и още много информация относно размери на душ кабини, цени на душ кабини и начин на монтаж и ремонт.

 Освен доставка и монтаж на душ кабини, ние извършваме дчемонтаж на стари душ кабини, смяна на душ кабиина и ремонт на душ кабини(смяна на смесители, смяна на паанели на душ кабини, смяна на ролки на вратите, смяна на сифони, отпушване на сифони, смяна на спуукано душ корито и друуги ремонти по душ кабините)