Монтаж на мивки

( Оценка 4.3 ) от ( 6 отзива )

montaj mivka Водопроводни услуги София извършва качествен монтаж на мивки за баня и кухненски мивки на достъпни цени. Предлагаме професионален монтаж за мивки за баня, умивалници за баня, мивки за кухня и мивки с ботуш и мивки от алпака от водопроводчик. След монтаж на мивката се налага монтаж на сифон и преливник към мивката. Свързване на кухненска мивка или свързване на сифон за мивка, всъщност представлява свързване на мивка към канала за мръсна вода ( мрисния канал).

 Монтажниците монтират сифоните на мивките, смесителите и батериите като спазват строго предписанията и правилата за монтаж както и съответните стъпки. Използваме специални инструменти за работа с хромирани елменти на мивки и смесителни батерии.

Монтаж на мивки от професионален водопроводчик

 Монтажа на една мивка е съвкупност от монтаж на няколко елемента и нейната естетика зависи от качеството на използваните материали и услуги.

 Самият монтаж е особен поради факта , че се пробиват отвори около водопровода захранващ самата мивка. Това са технологични отвори, чрез които се закрепват конзолите на мивката, ботуша на мивката или самите аксесоари на мивката в зависимост от модела.

 За да предпазим водопровода от повреди нашата фирма за ВиК монтажи и ВиК услги  в София ползва съвременна професионална техника за откриване и маркиране на трасетата на водопровода и избягването на много неприятни и струващи скъпо ремонти по възстановяването на пробитата тръба.

Монтажи с гаранция на достъпни цени.