Монтаж на перални и съдомиялни

( Оценка 3.2 ) от ( 21 отзива )

монтаж на перални и съдомиялниМонтаж на перални и съдомиални по домовете

 Най-широко използваната ВиК услуга е доставка на пералня, монтаж на новата пералня, демонтаж на старата пералня и евентуално извозване на старата бракувана пералня машина. Елвидом ООД е специализирана в доставката, монтажа и демонтажа на съдомиялни машини и перални, като за удобство на клиентите предлагаме комплексна услуга за доставка и монтаж на пералня, по желание и избор на модел и цена на пералнята. Ние се ангажираме със закупуването, товаренето и доставката на пералнята, а след това и с нейният монтааж, като издаваме гаранция за монтаж на пералня от 84 месеца (монтаж на пералня,  а не гаранция на пералнята машина). Монтаж на перални и съдомиялни с гаранция.

Безплатна доставка и монтаж на перални и съдомиялни

 Фирмата предлага безплатна доставка на уреда до дома ви и извозване на стария уред при нужда. Компанията монтира всички марките съдомиялни и перални машини, предлагани на българския пазар без изключения.

 Предлагаме монтаж и демонтаж на перални за вграждане и за открит монтаж, перални с вертикален отвор и хоризонтален отвор, както и перални за 3.5 кг пране, 5 кг пране и 7.5 кг пране. Монтираме и доставяме пераални със вградени сушилни и само сушилни и съдомиялни. Изграждаме въздуховоди, водопроводи и правиме контактни излази за включване на машините. Разполагаме с опитни специалисти за извъдшване на ВиК ремонти.

Свързване напералня към водопровода

 Изграждаме изводи за водоподаване и канали за мръсната вода. Важна е също и височина на маркуча на пералня, трябва да е точен спрямо характеристиките на уреда.  Нивелираме пералните и ги обезопасяваме, като зануляваме контакта, където ще са включени към ел инсталация. Към нас може да се обърнете за монтаж на нова пералня, монтаж на пералня със сушилня, свързване на пералня към мръсен канал, за инсталация на пералня, свързване на пералян към водопровод, ремонт на пералня, доставка на пералня и извозване на стара пералня, монтаж на съдомиялна, монтаж на съдомиялна за пълно вграждане, монтаж на съдомиялна за вграждане, монтаж на съдомиялна машина на плот и под плот, както и ремонт на съдомиялни. Ние сме професионален сервиз за монтаж и ремонт на перални и съдомиялни и извършваме ремонт на перални по домовете за София и околните населени места.

 Съдомиялните са за над и под плот и също се делят на две групи за вграждане и за открит монтаж. Гаранцията за монтажа е 84 месецаца. За наши лоялни клиенти предлагаме сервиз и ремонт на перални и съдомиялни на място по домовете. Ремонт на перални на място извършваме само за гр.София. Може да ви сменим старата пералня или съдомиялна с нова, както и да ги ремонтираме. Извършваме почистване на пералня, смяна на помпа на пералня, смяна ан маншон за пералня и още много други ремонтни дейности, ВиК услуги и отпушване на тоалетни и мивки.

Свързване на перални и съдомиялни към водопровод, канал и ел мрежа. Доставка и монтаж на пералня за София. 

Монтаж на пералняя цена от 88,00 лева при изградени изводи.  Свързване н нова пералня и изграждане на изводи за мръсна и чиста вода, включително ток.