Монтаж на сифони, воронки и меки връзки

( Оценка 4.2 ) от ( 6 отзива )

монтаж на сифони, воронки и меки връзки

Монтаж на сифони, воронки и меки връзки

 Цени за монтаж и смяна на сифони на мивки,  монтаж на меки връзки и маншони, монтаж  на меки връзки на смесители на умивалници, монтаж на подови сифони, смяна и монтаж на воронки на тераси и покриви са само част от услигите, които можем да ви предложим. При нас може да заявите и смяна на подов сифон в баня, като ние разполагаме с термографска камера за откриване на теч от подов сифон в бонята.

 При съмнения за теч от сифона се извършва диагностика, която показва обективното състояние на вашият подов сифон. Смяната на сифона се извършва с рязане на плочки и тяхното възтановяване след извършента смяна. Работата по смяна на сифона продължава един работен ден. Извършваме също доставка и монтаж на тоалетни чинии, тоалетни казанчета, умивалници, кухненски мивки, смесители за кухня, смесителни батерии за баня, стенни смесители за баня, душ батерии и други.

Професионалният опит на майсторите от нашата ВИК фирма, ви гарантира бързина, качество и добра цена. Заложете на опита на нашите майстори и ще спечелите време, като си спестите много нерви и средства. Водопроводчиците ни са добри специалисти с дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите. Разполагаме с денонощен водопроводчик за ВиК аварии и ремонти за територията на град София.

професионален водопроводчки София

 Фирмата е специализирана във ВиК монтажи, смяна на тръби, смяна на щрангове, водопроводни услуги, откриване на течове, отстраняване на течове, сервиз за бойлери и отпушвне на канали, тоалетни и мивки. Името ни е гаранция за качество, което е постигнато с много труд и коректно отношение към клиента.

Гаранцията за монтаж на сифони и меки връзки е 2 години и осигуряваме гаранционна и сервизна поддръжка на ВиК монтажите от нашите майстори.

Фирмата разполага с професионални инструменти за изпълнение на поетите обекти и задачи и следи развитието на технологиите отблизо.