Монтаж на спирателни кранове

( Оценка 4.3 ) от ( 6 отзива )

монтаж на спирателни крановеМонтаж на спирателни кранове

 Спирателните кранове са съоръжения посредством които се управлява работата на водопровода. Спирателни кранове се монтират на топла вода, студена вода, на парни инсталации, преди и след раадиаторите, спирателни кранове има преди всеки уред работещ с вода, перални, съдомиялни, бойлери и други домакински ууреди заахранени с вода. Спирателни кранове има преди водомера и тоалетното казаанче, както и на много други места. Спирателните кранчета са два основни вида-сферични и шибърни спирателни кранове. Ние ви предлагаме монтаж на спирателни кранове от опитен водопроводчик.

Монтаж на спирателни кранове от водопроводчик София

 С крановете контролираме дебита и може да спираме цели участъци от водопровода бил той външен или вътрешен без да оставаме без вода цял квартал, цял вход на жилищна сграда или цялото домакинство.

 Можем да прекъснем водоподаването само там където искаме или имаме нужда да го спрем поради авария.

 Ние сме опиттни водопроводчици с дългогоодишен опит в сферата на ВиК услугите и ремонтите. Извършваме  доставка и смяна наа спирателни кранове на различни цолажи и с различно предназначение. Сменяме метални спирателни кранове, PPR спирателни кранове, PVC и PET спирателни кранове. Цени за смяна на спирателни кранове и спираателни кранчета може да видите в секция цени.