Монтаж на тоалетни чинии и моноблок

( Оценка 4.0 ) от ( 6 отзива )

монтаж на тоалетни чинии и моноблок Фирмата разполага с добре обучени и опитни водопроводчици и ВиК монтажници за монтаж на  тоалетни чинии и моноблок, тоалетни казанчета, спирателни кранове и меки връзки.

Монтаж на тоалетни чинии и моноблок с гаранция

 Извършваме монтаж на тоалетни чинии с долно отичане, тоалетни чинии със горно(задно отичане) отичане, монтаж на конзолни тоалетни чинии за структори за вграждане и моноблокове с долно отичане, със задно отичане, долно пълнене, странично пълнене на казанчето, както и ъглови моноблокове.

Работим с марките Фаянс, Видима и Рока и други популярни марки тоалетни чинии и моноблокове.

 Доставяме безплатно необходимите материали и изхвърляме строителните отпадъци и старите тоалетни чинии от дома ви, до депо за строителни отпадъци. Почистването е наша грижа.

 Монтажниците на фирмата ни за водопроводни услуги София извършват професионален демонтаж на стари тоалетни, монтаж на тоалетни казанчета и вградени структури.

 Наша грижа е да останете доволни. Водопроводчиците на фирмата извършват още подмяна на меки връзки за чиста вода, смяна на поплавъци и маншони за отходната вода, както силиконови подложки, спирателни кранове преди тоалетните казанчета, аксесоари за WC, вентилатори за баня и други.

 Ние можем да настроим напълно безплатно водното ниво в тоалтното казанчето оптимално: за да достига и да не е в излишък. При теч от тоалетното казанче в тоалетната чиния извършваме смяна на арматурата на казанчето или само на амортизираната част.Предлагаме отпушване на тоалетни, мивки и сифони, смяна на тръби и други ВиК услуги. 

Монтаж на тоалетна чиния

Монтаж на толаетна чиния със задно отичане, монтаж на тоалетна чиния с долно отичане, монтаж на тоалетна чиния типо конзола за структури за вграждане са доста различни по характер. При различните монтаж и ма нужда от различни материали, например подложка за монтаж на тоалетна чиния, силикон, дюбели замонтаж или монтажен комплект и дори маншоните са различни. 

Предлагаме професионална смяна натоалетна чиния, монтаж на тоалетна чиния със силикон, монтаж на тоалетна чиния за вграждане, монтаж на чиния със силиконова подложка за тоалетна чиния, монтаж на тоалетна чиния със силикон или още залепване на чинията без пробиване на пода. Извършваме още  монтаж на маншон за тоалетна с долно отичане

Смянана тоалетна чиния цена от 190,00 лева .....