Монтаж на тоалетни чинии и моноблок

( Оценка 4.0 ) от ( 6 отзива )

монтаж на тоалетни чинии и моноблок Фирмата разполага с добре обучени и опитни водопроводчици и ВиК монтажници за монтаж на  тоалетни чинии и моноблок, тоалетни казанчета, спирателни кранове и меки връзки.

Монтаж на тоалетни чинии и моноблок с гаранция

 Извършваме монтаж на тоалетни чинии с долно отичане, тоалетни чинии със горно(задно отичане) отичане, монтаж на конзолни тоалетни чинии за структори за вграждане и моноблокове с долно отичане, със задно отичане, долно пълнене, странично пълнене на казанчето, както и ъглови моноблокове.

Работим с марките Фаянс, Видима и Рока и други популярни марки тоалетни чинии и моноблокове.

 Доставяме безплатно необходимите материали и изхвърляме строителните отпадъци и старите тоалетни чинии от дома ви, до депо за строителни отпадъци. Почистването е наша грижа.

 Монтажниците на фирмата ни за водопроводни услуги София извършват професионален демонтаж на стари тоалетни, монтаж на тоалетни казанчета и вградени структури.

 Наша грижа е да останете доволни. Водопроводчиците на фирмата извършват още подмяна на меки връзки за чиста вода, смяна на поплавъци и маншони за отходната вода, както силиконови подложки, спирателни кранове преди тоалетните казанчета, аксесоари за WC, вентилатори за баня и други.

 Ние можем да настроим напълно безплатно водното ниво в тоалтното казанчето оптимално: за да достига и да не е в излишък. При теч от тоалетното казанче в тоалетната чиния извършваме смяна на арматурата на казанчето или само на амортизираната част.Предлагаме отпушване на тоалетни, мивки и сифони, смяна на тръби и други ВиК услуги.