Отпушване на тоалетни, сифони и канали

( Оценка 4.2 ) от ( 5 отзива )

отпушване на тоалетни, сифони и канали Запушена тоалетна, запушен подов сифон или запушен канал на мивка винаги е неприятно и създава неудобства, както и странични разходи и загубено време по отпушването на каналите, сифоните или тоалетната. Запушванията се случват сравнително често. Една от главните причини за запушване са обратен наклон, обратна връзка между тръбите и фитингите или умишлено изхвърлени боклуци, които не могат да преминат през сечението на тръбата, извивките на тоалетната и сифона, както съответно и през вертикалният щранг или шахта. Ние сме екип за отпушване на тоалетни, сифони и канали. Работим 24/7, денонощни, без почивен ден.

 Голям процент от всички запушвания на канали и тоалетни се дължат и на неправилно сметнат диаметър на тръбата и образуване на натрупвания и наслагвания, но преди всичко запушване се получава при попадане на твърди предмети или влагонеразтворими кърпички.

Отпушване на тоалетни, сифони и канали от водопроводчик

 При наличие на запушен канал, тоалетна или сифон, не се опитвайте да се справите с проблема като наливате и сипвате разтворими комерсиални прахове и течности за "отпушване и прочистване" на канали. В 99 % от случаите при запушване трябва да потърсите професионална помощ с механична намеса. Химикалите и препаратите са опасни за вас и вашите каанали. Въпросните химикали могат да свършат работа при профилактика на канала, а не при напълно запушен канал, сифон или тоалетна. Профилактика на вашите канали обаче може да извършите със сода за хляб и оцет.

Отпушване на тоалетна в домашни условия

 Канализацията се амортизира и поврежда при всеки опит за отпушване със сода каустик и препарати за отпушване, като Тубофло. Някои хора знаят товаа и правят опити за отпушване на сифони и канали със сода бикарбонат и оцет, но това се използва само при повърхностни запушвания, предимно кухненски мивки със слабо отичане, т.е за профилактика както споменахме по-горе.

 При отпушване с апаратура, инструменти за отпушване, прибори и машини се извършва освен отпушване и профилактично събаряне на натрупванията по стените на тръбата, сифона или тоалетната чиния. Ние разполагаме с професионални ръчни, електрически и механични машинии уреди за отпушване  и профилактика на канали, тоалетни, сифони и тръби, както и апаратура за отпушване на тоалетни и сифони. Препарат за отпушване на тоалетни не препоръчваме! Относно отпушване на тоалетна с оцет казваме, че не е сериозно. При запушена тоалетна с хартия може да извършите отпушване на тоалетна с вакуум.  При запушена тоалетна с мокри кърпи най-често се използва спирала за отпушване на канали. 

ВиК услги от водопроводчик София 24/7. Отпушване на тоалетни, канали и сифони.

 Понеже едно запушване на сифон или тоалетна е неприятно ние от Водопроводни услуги София го възприемаме като авария и реагираме на разумни цени в най-кратки срокове. 

 Съвети: при често запушване на вашите канали и сифони е нужно да извършите видеонаблюдение с цел установяване на причината за периодичното запушване. Ако видеонаблюдението не открие не открие причина за запушване, трябва да прегледате какво изхвърляте в каналите. Не е редно да се изхвърлят прахообразни храни, мазни крани и твърди предмети.

 Екипите на фирмата са на разположение 24/7 през цялата година за:  отпушване на тоалетни, сифони и канали.. Ако все паак сте решили да отпушвате саами канала или тоалетната си, използвайте наръчни домашни прибори, като тел, четки, вакуми или маркучи, но не използвайте препрати.

 Ние предлагаме отпушване на тоалетна, отпушване на тоалетна с вакуум, машинно отпушване на тоалетни, отпушване на сифони, отпушване на сифон в баня, отпушване на подов сифон, отпушване на каналии и шахти. Отпушване на тоалетни, сифони и кнали за София.

Денонощно отпушване на канали София с гаранция. 

 

 

 

 
 
 
Отпушване на тоалетна в домашни условия