Ремонт на водопровод

( Оценка 3.7 ) от ( 14 отзива )

shtrangoveВодопровода е основна система във всяка сграда без значение от предназначението и възраста на сградата. Захранването с чиста вода е жизнено важно за всяка сграда и нормалното протичане на функциите в нея.

Съвременните водопроводи се изграждат от специални материали посредством нови методи на спойки и заварки или пресоване на специални фабрични наакрайници. Такъв тип сглобки се използват в изграждането на водопроводни инсталации, канали и отоплиителни инсталации. Металните тръби и навиването на резба са останали вече като мярка само за противопожарните кранове и хидранти.

Водопроводните услуги се предлагат от  екип от водопроводчици, способни да извършат професионален ремонт и изграждане на водопроводи от различно естество.

Преглагаме ремонти и поддръжка на външни водопроводи от полиетилен, вътрешни водопроводи от полипропилен и метални тръби. Открити и вкопани водопроводи.

Ние сме специалисти във ВиК изграждането и отремонтирането на ВИК инсталации, както и в отпушване на ВиК инсталации.

Екипите от водопроводчици на водопроводни услуги София са с професионално образование и допълнителни квалификационни курсове за водопроводчици и материално знание за ВиК материалите.

Разполагаме с необходимата професионална техника и земекопни машини за полагането на външни водопроводи и канали, както и изграждането на шахти. При авария и внезапно избил теч, ние монтираме аварийни скоби от всякакъв диаметър и на всякакви места.