Ремонт на канали

( Оценка 3.6 ) от ( 7 отзива )

ремонт на каналиКаналите са пътищата на мръсната вода от всяка една сграда. Те представляват сложна сглобка от парчета тръби и фитинги сглобени по точно определен начин, като се спазват правилата за сглобяване, наклона и най-вече диаметъра на тръбата. Каналите са сглобки от тръби за ниско налягане и определен наклон и последователност.

Ремонт на канали, ремонт и отпушване на канализация

 При неправилна сглобка или неправилна експлоатация е възможно запушване на каналите, както и течове от местата на сглобките, а също пропадаане, сплескване и смачкване на тръбите, което от своя страна прави диаметъра по-малък и възпрепятства преминаване на отходните води.

По-старите сгради са с канали от чугун и каменин докато при съвременните се използва PVC материал.

 Повредата при каналите може да се получи и от други фактори, както споменахме по-горе. Това са: слягване, земетръси, корозия на материала, коренища, обратен наклон и задържане на вода, изхвърляне на опасни препарати в каналите или замръзване и спукване.

 Фирмата ни за водопроводни услуги София е професионална фирма за ремонт и изграждане на канали от различни материали и диаметри и различно предназначение.

 Фирмата разполага с най-модерни технологии за откриване на течове от канали, отпушване на канали и отстраняване на запушвания и повреди на канали. Разполагаме и с професионална техника за видеодиагностика на канали и тяхната профилактика. Видеодиагностиката се използва при канали, които се запушват често или нямат добра проводимост. Целта на видеодиагностиката е да се открие причината за проблема, както и да се локализира мястото на проблема с цел по-лесно отстраняване на ВиК аварията.

 Екипите са от обучени и енергични млади хора с професионална специализация и богат практичен опит. Предлагаме ВиК услуги за ремонт и монтаж на  канали, отпушване на канали, ремонт на канализация смяна на тръби на канали, откриване на теч от канал и отстраняване на скрити течоове от канали.

Денонощен водопроводчик за София 24/7. Отпушване на канали, тоалетни, мивки, сифони и улци.