Смяна на тръби

( Оценка 2.9 ) от ( 15 отзива )

смяна на тръби Извършваме смяна на тръби и щрангове аварийно и планово. Екипа ни от вдопроводчици работи 24/7 през цялата година за удобство на клиента. Извършваме аварийни ремонти на тръби от водопроводи , канализация и парно отопление.

Смяна на тръби с гаранция от водопроводчик

 Разполагаме със всички необходими инструменти в дежурните автомобили и складови бази със широка гама от необходими материали.

 Работим с тръби от каменин, чугунени тръби, стоманени тръби, поцинковани тръби, тръби от PPR. PET, медни тръби AL-PEX тръби и др.

 Навиваме резби лепим и запояваме по различни технологии.

 Екипите ни са с богат опит в подмяната на спирателни кранове, водомери, фитинги и щрангове на сгради.

 Сменяме каменин с PVC и стари метални тръби с PPR. Откриването на течове и тяхното отстраняване. Подмяна на спирателни кранове и оплътнения. Извършваме също и монтаж на аварийни скоби и приспособления.

 Може да се обърнете към нас за: смяна на тръби за парно, смяна на тръби в банята, смяна на тръби в апартамент, смяна на водопроводни тръби и други ВиК смяна на тръби. Откриване на скрити течове с камера, без къртене. 

 

 При аварийно повикване пристигаме до 45 минути, при наличие на свободни водопроводчици. Гаранцията на всички наши услуги е 36 месеца от датата на услугата.