Термокамера за течове

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

Термокамера за течове Термокамера за течове - ниска цена

 Термокамера за течове е всяка инфрачервена камера, която работи в определен диапазон на дължина на инфрачервеното лъчение, без значение от марката и модела на камерата. Термографията позволява откриване на теч без къртене от водопровод, канализация, теч от мръсния канал, теч от баня, теч от тераса, теч от басейн, теч от фуги и още много други видове скрит теч. Термокамерите може да се разделят на няколко основни вида:  термографска камера и термовизьор, като вторият има малко по-различни приложения.
 Термовизьорите се използват за лов, като се наричат термокамера за лов. Този род термокамери могат да се използват успешно в производството, охраната на обекти, навигацията и други подобни сфери, но трудно в диагностиката н скрити течове. 

 За да се сведе до минимум загубата от течове, водоснабдителната система трябва да има програма за непрекъснати одити, от които откриването на течове е само част. Програма за одит трябва да се извършва поне веднъж годишно с пълен анализ на данните за изтичане - не само за текущия одит, но и за натрупаните записи на данни във времето. И понеже в България профилактиката е последното нещо, за което ще помисли вашата водоснaбдяваща компания, всеки сам може да помисли и да предотврати теч на вода в своето жилище чрез ежегодна проверка и одит на водоснабдителната система в дома.

Термокамера за течове -  цена на услугите на инфрачервена камера

 Професионалната термографска камера се използва в медицината и обследването на различни обекти. С помощта на термокамера могат да се откриват скрити течове, повреди в детайли и системи, както и нарушения в цялостта на дадена система, обект или детайл. Разликата между термокамерата и термовизьора е в матрицата на самата камера. Откриване на течове с термокамера обаче не е просто снимане с термокамера и направа на термоснимки и термограми. Откриването на течове с камера изисква много умения, познания и опит за този уред за откриване на течове София. Важни параметри на термокамерата са температурен обхват, абсолютна точност, възпроизводимост, температурна чувствителност, спектрален обхват, мигновена зона на наблюдение и пространствена разделителна способност и измерване.
 Както описахме параметрите, които са важни за термокамера за течове не споменахме модела на камерата, нейната цена и марката. Може да се използва също откриване на течове с ултразвук. Предлагаме още откриване на течове София, отстраняване на течове, откриване на теч от водопровод, диагностика на теч в банята.

Технически характеристики. Камера за откриване на течове.

 Всяка камера има технически характеристики, които определят и обхвата на приложение на самият уред. Естествено в практиката се налага измерване на обекти с много малки разлики в температурите, точно измерване и голяма температурна чувствителност. При термокамери за течове това не е основното изискване и не е от решаващо значение.
 Ние разполагаме с термокамери за извършване на термографско обследване на сгради и откриване на скрити течове. Работим на територията на град София и цялата страна.
 Цени за термография на течове може да разгледате тук.
 Фирмата е лицензирана и сертифицирана в безразрушителен контрол на обекти, като разполага с термографски специалисти за термография на течове с ниво ІІ и ниво ІІІ.

Откриване на теч с термокамера за течове цена - 148,00 лева. Диагностика на теч в банята. ВиК термокамера. Откриване на теч под земята. 

Използваме ВиК термокамера на марката FLIR.

Професионална фирма за откриване на течове с термокамера за София и страната.