Цени за водопроводни услуги

( Оценка 3.7 ) от ( 21 отзива )

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност, което не е по график се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.

Цени за смяна на кранове – Елвидом ООД предлага на клиентите си от София и района професионална смяна на блокирали кранове на щрангове за ремонт и смяна, смяна на спирателни кранове преди водомерите в апартаментите, кранове преди водомера от уличният водопровод. Елвидом ООД е снабден със професионално оборудване и професионални водопроводчици с дълъг професионален опит. Цена за смяна на кранове – от 12 лева  до 34 лева за кран.

Цени за смяна на водомери – бърза и безупречна подмяна на счупени водомери от механичен удар и повредени от замръзване, неправилно отчитащи водомери. Монтаж на централни водомери, водомери за топла и студена вода на различни цолажи-1/2, ¾, 1 цол и др. Цената за смяна на водомер от нашите професионални ВиК техници  е от от 41.00 лева до 47.00 лева.

Цени за ремонт на бойлери - смяна на нагревател, термозащита, защита по ток, фланец, индикатор на температурата или светлинен индикатор, бойлерни табла за бойлери на ток. Ремонт на бойлери на дърва и на газ. Демонтаж на бойлери.Ремонт на бойлери Теси, Дипломат, Стийбел Елтрон, Матев, Шишков, Горение, Елдом и други марке. Разполагаме с денонощен екип от обучени водопроводчици и качествени материали на склад.

Посещение на адрес в рамките на град София  30.00 лева.

Демонтаж на бойлери до 100 литра 25.00 лева.

Смяна на нагревател 72.00 лева.

Смяна на термозащита 48.00 лева.

Смяна на защита по ток 44.00 лева.

Смяна на фланец 92.00 лева.

Смяна на индикации за температура или светлина 48.00 лева.

Цени за монтаж на бойлери на ток, на дърва и на газ. Професионален монтаж на бойлери от електротехници до 100 литра, вертикален или хоризонтален 95.00 лева. За бойлери над 100 литра по уговорка.

Цени за монтаж на мебели за баня - шкафчета, етажерки, аксесоари. Цените за монтаж са строго индивидуални поради голямото разнообразие от модели и видове и се определя на място.

Цени за монтаж на перални - свързване на захранващ кабел към мрежа 220 V, монтаж към водопровода свързване към канализацията и нивелиране при стоящи перални е 85.00 лев а при перални за вграждане е 92.00 лева.

Цени за монтаж на съдомиялни машини - връзване на чиста и мръсна вода към ВиК инсталацията. Направа на изводи за ВиК при липса на такива. Подмяна на маркучи и меки връзки. Цената за монтаж на съдомиялна стояща е 45.00 лева и за вграждане 62.00 лева.

Монтаж на сушилни - монтаж, ремонт и поддръжка на сушилни за бита и промишлени сушилни.  Цена за монтаж на стояща сушилня 52.00 лева.

Цени за ремонт и монтаж на тоалетни казанчета за открит монтаж и за вграждане. Монтаж на тоалетно казанче от 48.00 лева до 95 лева. Настройка на тоалетно казанче 48.00 лева

Цени за монтаж на мивки и тоалетни - извършваме монтаж мивки за баня със и без ботуш, мивки със сифон и мивки с меки връзки; тоалетни чинии с долно оттичане, със задно оттичане и за конзолни тоалетни чинии.

Монтаж на мивка от 82.00 лева до 198.00 лева. Цената зависи от големината и начина на захващане към стената и пода и от декоративните елементи по мивката

Монтаж на тоалетна чиния-от 92.00 лева за чинии с долно и задно отичане до 190.00 лева за конзолни чинии.

Цени за монтаж на смесители и батерии за кухня и за баня - монтаж на стоящи смесители за баня и кухня. Смесители с металокерамика и гумени глави 68.00 лева за брой.

Цени за отстраняване на ВиК аварии - незабавно отстраняване на течове по ВиК, отопление, течове по водомери, мигновено отпушване на тоалетни, мивки, сифони и др. Цените са спрямо спешността на аварията и се определят на място.

Цени за отстраняване на течове - евтино и с гаранция.  Цените за отстраняване на течове се определят на място след оглед на място от наш ВиК специалист.

Цена за откриване на скрити течове - работим с модерна техника, съчетаваща най-новите технологии. В ръцете на нашите опитни водопроводчици, откриването на теч става още по прецизно и точно.

Откриване на теч с термовизионно обследване за едно помещение до 18 м2  110 лева.

Откриване на теч по ултразвуков способ за едно помещение до 18 м2 140 лева.

Откриване на теч със газ-анализатор от 136.00 лева.

Откриване на теч с помощта на електромагнитен резонанс 190.00 лева.

Цени за цялостно изграждане и ремонт на ВиК системи - нашите ВиК техници са със специализация за изграждане на ВиК инсталации на новостроящи се сгради, сгради за основен ремонт и аварийни ремонти в апартаменти и къщи-определят се от желанието и неждите на клиента, както и от избора на материал за работа.

Цени за ремонт и монтаж на хидрофори - монтаж на хидрофорни помпи и изграждане на цялостни хидрофорни системи. Поддръжка на хидрофори и аварийни ремонти.

Монтаж на хидрофор 92.00 лева. Ремонт на хидрофор-на място. Изграждане на хидрофорна система-на място след оглед.

Цени за отпушване на канали - отпушване на вертикални и хоризонтални канали от каменин  тръби и PVC тръби с професионална техника и апаратура за диагностика.

-отпушване на канал ф 140 мм до 8 м 160 лева
-отпушване на канал ф 160 до 8 м 190 лева

-отпушване на канали с по-голям диаметър и по дълги разстояния са по уговорка.

Цени за отпушване на тоалетни и мивки - предлагаме отпушване на тоалетни с долно оттичане, тоалетни със задно оттичане и тоалетни чинии за стена. Отпушване с пружини и вакуум машини. Ползваме и водна струя. Цена за отпушване на тоалетни е 65.00 лева до 180 лева в зависимост от типа на отичане и начина на включване към канала. Отпушване на мивки и сифони от 35.00 лева до 70.00 лева, според дължината на канала.

Обявените цени са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал. При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена на място след оглед. Елвидом ООД си запазва правото на промяна в цените.

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.