Монтаж на водостоци и улуци

( Оценка 3.3 ) от ( 9 отзива )

монтаж на водостоци и улуци Здравите и добре поддържаани и монтирани улуци и водостоци гарантират отводняване на покривните части на сградата при дъждове,снеготопене и поройни дъждове. Добре поддържаните улуци предават и красота на фасадата, като правят сградата по-представителна. За монтажа на водостоции и улуци е от първостепенно значение да се изчисли правилно площа на покрива и да се определи размера и диааметъра на водосточната тръба и улука, така че да се постигне максимално оттичане на водата дори при поройни дъждове, без преливане и разливане по терааси, фасади и падане на вода директно от покрива или през водосъберателните казанчета и барбакани.

 Максимална повърхност на покрива, която може да се отводнява от една водосточна тръба:
• наклон на улука 3 мм на 1 линеен м
• интензивност на валежите 75 мм/ч

Монтаж на водостоци и улуци от професионалисти с гаранция

 Нашите опитни специалисти ще дойдат и на място ще направят нужния оглед и измервания, след което ще ви предложат оптимално решение за това къде да бърат монтирани улуците и водосточните тръби и какви да бъдат техните размери и вид. Поправяме и паднали водостоци, както и пропаднали и замърсени улуц. Предлагаме почистване на улуци на ръка и с машина.

 Монтажа на водостоци и улуци се извършва от нашите професионални алпинисти, който са с дългогодишен опит в свързването на отделните елементи от водосточната система. Прецизно и спазвайки всички изисквания за безопасност те ще монтират улуците и водостоците към сградата, така че да не бъде нарушена визията на фасадата, а в същото време да се поолучи идеално отводняване.

 Важно за правилната работа и дългия експлоатационен живот на водосточната система е веднъж поставени и монтирани водосточните тръби и улуците да бъде правилно поддържани. Ние разполагаме с квалифицирани майстори за профилактика и поддръжка на водостоци и улуци.

Монтаж на водосточни тръби цени от 0,00 лв/м

 За по-голяма надежност и сигурност ние предлагаме на нашите клиенти и системи срещу замръзване и натрупване и падане на сняг за покриви, улуци и водосточни тръби. Системите против заледяване служат за защита от натрупване на лед и сняг по покриви , замръзване на улуци и водосточни тръби. Те имат за цел да предотвратят размразяването  и образуването на лед, което от своя страна може да доведе до изместване и спукване на тръби или нарушаване на правилната работа на  цялата водосточна система. Тези системи са подходящи за метални и за PVC улуци и водосточни тръби.

 Професионалния монтаж на водостоци и улуци предотвратява течове от фасади и сериозни щети на сградата. След монтаж на водостоци и монтаж на улуци следва редовно ежегодно почистване на улуци. Непочистването на улуците води до запушване на улука, а понякога и самият водосток ( най-често по извивки и дъги). отводнителната система на покривите има нужда от ремонт на улуци и водосотчни тръби и редовно почистване. 

 При нас може да заявите безплатен оглед за монтаж на водостоци и улеци в рамките на София, както и откриване на скрити течове с камера. извършваме откриване на течове без къртене и отстраняване на течове.

Отпушване на водосток и улук.