Отстраняване на течове от ВиК

( Оценка 4.6 ) от ( 12 отзива )

отстраняване на течове от ВиК

Отстраняване на течове от ВиК

При открити ВиК течове от ВиК инсталация екипите на фирмата извършват ремонт и отстраняване на течове от ВиК: течове от водопровод, канали, вътрешни ВиК тръби, течове от мивки, теч от тоалетни чинии, теч от вани, теч от кранчета на смесители и батерии, теч от wc казанчета и течове от душ кабини, течове от баня и течове от водомери.

Отстраняване на течове София

 Натрупания богат опит и дълъг професионален стаж на нашите водопроводчици, алпинисти и монтажници, гарантира високо ниво на извършената работа по ВиК услуги за откриване и отстраняване на течове по ВиК. След локализиране и установяване на причината за теча, нашите професионални водопроводчици ще извършат нужния ремонт, като ви направят оферта на място и препоръчат най-отималния за вас вариант относно цена - качество на водопроводните услуги. Ние предлагаме ВиК услуги за София по откриване и отстраняване на течове с термокамера.

При аварийни течове от ВиК или парна инсталация, ние пристигаме на мястото на аварията. 

Гарантираме бърза и качествена работа на изгодни цени и почистваме след работа, като оставяме така, както сме заварили имота на клиента.

Дежурен водопроводчик  24/7 за София. Термокамера за откриване на течове цена.

 Фирмата разполага с необходима техника за извършване на аварийни ремонти на вътрешни и външни ВиК тръби от полиетилен и метал. Разполагаме със собствена земекопна техника и извършваме отстраняване на течове от тръби, кранове, фитинги, и други компоненти на водопровода, канала и парната инсталация. 

 Нашите майстори извършват смяна на тръби, подови сифони, спирателни кранове, вертикални и хоризонтални щрангове или поправка на фуги и изолации с качествени  материали и на ниска цена. Извършваме и изграждане на ВиК инсталация на баня, диагностика на теч в банята. 

Много често срещана причина за повредата на тръби и канализациия, водещи до течове и аварии, е липсата на профилактика.

 Нашите опитни специалисти водопроводчици извършват поддръжка и профилактика на тръбопроводи, канализации и водосточни системи, ВиК ремонти и отстранявания на ВиК аварии. Може да ни се доверите за откриване на течове, отстраняване на течове, отстраняване на течове София, отстраняване на течове от тераси и балкони, отстраняване на течове без къртене, отстраняване на теч в банятаи тоалетната, откриване на течове с апаратура (откриване на теч с камера и ултразвук), откриване на течове цени конкурентни, спиране на течове от тръби, уред за откриване на течове цени, за откриване и отстраняване на течове в банята, както и спиране на течове от покриви, фуги и комини. 

Професионални ВиК услуги по домовете за София и София област. Денонощен водопроводчик.